ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER

Wanneer u vestaverzekeringen.nl bezoekt en/of gebruik maakt van diensten of informatie op deze website, stemt u in met het volgende

1 - Vestavestaverzekeringen.nl kan niet garanderen dat de site ononderbroken toegankelijk is en foutloos functioneert. Vestavestaverzekeringen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - als gevolg van het niet toegankelijk zijn of het niet naar behoren functioneren van de site.

2 - Vestavestaverzekeringen.nl streeft ernaar op de site juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, maar kan niet garanderen dat de aangeboden informatie juist, volledig en actueel is. Vestavestaverzekeringen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - als gevolg van het niet juist, volledig of actueel zijn van de aangeboden informatie.

3 - De op de site verstrekte informatie en/of aanbevelingen, mogen niet worden beschouwd als een persoonlijk advies. De verantwoordelijkheid voor de keuze en het gebruik van de informatie berust bij de bezoeker van de site.

4 - De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

5 - Vestavestaverzekeringen.nl behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging de informatie op de site, waaronder de tekst van deze Algemene voorwaarden & Disclaimer, te wijzigen.

6 - Op deze website is het mogelijk om via formulieren direct in contact te treden met vestavestaverzekeringen.nl. Vestavestaverzekeringen.nl kan niet garanderen dat deze elektronische berichten niet op het verkeerde adres worden bezorgd of worden onderschept. De verantwoordelijkheid voor de keuze en het gebruik van elektronisch berichtenverkeer berust bij de bezoeker van de site.

7 - Vestavestaverzekeringen.nl kan niet garanderen dat aan hen gerichte elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Vestavestaverzekeringen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - als gevolg van het niet of te laat ontvangen of verwerken van aan hen gerichte elektronische berichten.

8 - Vestavestaverzekeringen.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de mogelijke aanwezigheid van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten in via de site toegankelijke gegevens, informatie, software, verwijzingen of hyperlinks.

9 - Vestavestaverzekeringen.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

DAAROM VESTA VERZEKERINGEN

Vesta Verzekeringen is een jonge en moderne organisatie. Wij staan bekend om een zeer persoonlijke aanpak en onze laagdrempeligheid wordt erg gewaardeerd. Geen driedelige pakken en dure vaktermen. Gewoon een spijkerbroek met een overhemd en uitleg in Jip & Janneke taal. Een verzekeringspakket regelen is al spannend genoeg. Je moet je bij ons op je gemak voelen, en daar zijn we goed in.

VESTA IS AANGESLOTEN BIJ:

Vesta Verzekeringen werkt met een team van erkende adviseurs.
Wij zijn aangesloten bij het KiFiD.

Bel: 030 - 340 0080
Op werkdagen van 08:30u - 17:00u bereikbaar

Bel: 030 - 340 0080
Op werkdagen van 08:30u - 18:00u bereikbaar